Iskolanyitás

Tisztelt Szülők!

Jelenlegi információnk szerint marad június 2-tól is a digitális munkarend. Azonban a szülők ismételt munkába állására és a kevesebb nyári szabadságára tekintettel iskolánkban jún. 2-tól jún. 15-ig igény szerint az iskolában is folytathatják az alsó tagozatos diákok a digitális tanulást. Ez azt jelenti, hogy mindent ugyanúgy elvégez, mint otthon, csak az iskola falai között, felügyelet mellett. Fontos, hogy nincs frontális tanítás. Természetesen ehhez el kell hoznia minden olyan eszközt, mely a tanuláshoz szükséges. Amennyiben nincs hordozható laptop, úgy azt tudunk itt az épületben rendelkezésre bocsátani. A csoportok 10 főben lesznek maximalizálva.

Jún 16-tól jún. 26-ig, amikor már a digitális oktatás a tanév végével véget ér, igény szerint továbbra is biztosítunk felügyeletet, de itt már az 1-5 évfolyamokon.

Kérem a kedves szülőket, amennyiben a fenti időszakokban igényt tartanának a felügyeletre, akkor ezt jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. iskolai email címen legkésőbb május 25 hétfőig. A levélben kérjük feltüntetni a gyermek nevét, illetve azt, hogy mely napokon mettől meddig szeretnék számára a felügyeletet.

A fenti időszakokban szintén igény szerint a Hungast biztosít étkezést. Ezzel kapcsolatban pontosan jelezzék, hogy mely napokon kérik és hogy a reggeli, tízórai, ebéd és uzsonna közül melyeket.

Cím

  • 7624 Pécs, Jurisics Miklós utca 17.

Kapcsolat

  • +36 (72) 518-110
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Galéria